En av pelarna i Karolinskas klimatarbete

lvasterbo2_214_144

Liselott Västerbo, miljöinformatör och anestesisjuksköterska på CANE/C-Op, Karolinska universitetssjukhuset lyfter sjukhusets miljöarbete. I samarbete med miljöinformatörskollegorna på avdelningen driver Liselott på verksamhetens miljö- och klimatarbete. Liselott har ett stort engagemang för miljön och det är detta som driver henne. Som anestesisjuksköterska så ligger det henne varmt om hjärtat att engagera och sprida kunskap om klimatsmart anestesi med metabolt flöde. Liselott deltar också i Karolinskas anestesigrupp, vilken fokuserar på att sjukhusövergripande sprida metabolflödestekniken via olika utbildningsinsatser och kunskapsöverföring. Hon deltar också i SLL:s anestesigrupp med sin kunskap.

24 röster

Kommentera

 1. Carina Ekberg

  Det finns inte så många som är så insatta och entusiastiska som Liselott i miljöarbetet. Hon är en stor resurs för avdelningen och för sjukhuset. Hon har under många år tagit reda på fakta och presenterat det för oss på ett begripligt sätt. Hon är väl värd priset.

  Svara på kommentar

 2. Åsa Gustafsson

  Liselott Västerbo har ett genuint intresse av miljö, hon kan också pået bra sätt föra sin kunskap vidare till sina arbetskamrater.
  Jag känner stort förtroende för Liselotts åsikter när något som har med miljön disskuteras, jag vet att hon grundligt tagit reda på fakta.

  Svara på kommentar

 3. Carina Broman

  Jag är full av beundran för Liselottes oerhörda engagemang för miljöarbetet! Allt hon skriver och säger är alltid så väl underbyggt av fakta! Dessutom verkar hon ha ett oändligt tålamod med alla oss andra!

  Svara på kommentar

 4. Anonym

  Liselotte är ett föredöme då hon med outröttlig energi vägleder och hjälper oss tillrätta i miljöarbetet. Hon är också duktig på att informera alla om de nyheter som kommer.

  Svara på kommentar