Genuin miljöinsats

kamillasvensson_214_144

Kamilla Svensson, handläggare inom miljö och arbetsmiljö på Rättspsykiatri Vård Stockholm brinner för miljöarbetet på många områden. Hon arbetar med miljöfrågor inom upphandling, sortering, läkemedelsåteranvändning och utbildning.

Kamilla har sett till att verksamheten har köpt in elbil, ser till att man använder miljövänligt drivmedel till andra bilar samt använder kommunala medel så mycket det går. Kamilla ser även till att man inhandlar kravmärkt livsmedel som frukt och mat till patienterna. Upphandling av andra varor sker med miljöcertifierade företag. Personalen får grundmiljöutbildning samt information via miljöombud som finns på alla avdelningar. Kamilla hjälper med registreringen av gemensamma läkemedel som används i stället för att kassera de.

Kamilla är behjälplig och ställer upp när det behövs. Hon är drivande, modig och envis när det gäller att få igenom sina miljöinsatser och planer. Förtjänar ett pris för sina insatser.

19 röster

Kommentera

  1. Harriet Johansson

    Mycket bra initiativ med registrering av gemensamma läkemedel som kan användas i stället för att de kasseras

    Svara på kommentar

  2. Nina Back

    Kamilla har skapat en innovativ lösning när det gäller läkemedel. Den fångar både miljö-, patientsäkerhets- och arbetsmiljöaspekter.

    Svara på kommentar