”Miljöcia” en outtröttlig miljökämpe

cecilia_prima-214-144

Cecilia har sedan höstterminen 2010 agerat som miljöombud inom PRIMA Barn- och vuxenpsykiatri vid sidan av sitt arbete som legitimerad psykolog och psykoterapeut. Hon har långsiktigt informerat, medvetandegjort, instruerat och drivit miljöarbetet både på sin hemmottagning i Täby samt på PRIMAS övriga verksamheter.

Som rollen "Miljöcia" skickar hon varje vecka idéer och korta kärnfulla tips om miljöförbättringar, påminner och hjälper oss att se miljöarbete som roligt både på jobbet och på fritiden. Cecilia gör oss medvetna om att vi alla har en betydelse för en hållbar utveckling och hon håller oss uppdaterade på miljöförbättringar och påminner om våra miljömål.

45 röster

Kommentera

 1. Johanna Eriksson

  Såsom miljösamordnare för PRIMA kan jag inte annat än att stämma in i lovorden. Cecilia bidrar verkligen till att hålla medarbetarnas engagemang och intresse för miljöarbetet levande.

  Svara på kommentar

 2. Pia Lättman

  Cecilia är mycket kunnig och engagerad. Sprider optimism med sin outtröttliga tro på att det går att göra skillnad i det lilla.

  Svara på kommentar

 3. Per Nygren

  Cecilia har ett starkt engagemang i miljöfrågan. Miljötips varje vecka. Information om miljöförbättringar på varje APT. Anordnande av studiebesök för hela personalgruppen. Samt behjälplig i stunden för miljöfrågor.

  Svara på kommentar

 4. Susanne Hedman

  Cecilias engagemang hjälper mig att komma ihåg att tänka på miljön i vardagen.

  Svara på kommentar